Ugrás a tartalomra
Az oldal jelenleg feltöltés alatt áll!

Idén is szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a PTE Egészségtudományi Kar szervezésében második alkalommal megrendezésre kerülő Fizioterápiás Tematikus Napon. Tavaly decemberben jelentkeztünk először az idiopathiás scoliosis témakörrel. Visszajelzések szerint és nagy örömünkre az I. FTN nagy sikerrel zárult.
A II. FTN témája "A krónikus non-specifikus derékfájdalom". Célunk továbbra is neves szakemberek segítségével az együtt gondolkodás, terápiás javaslatok és probléma megoldó megoldások nyújtása a betegkezelésben, tudományos és evidencia alapú megközelítéssel és igényességgel. A tematikus nap kiemelt előadója idén Prof. Dr. Bart Koes (Erasmus University, Rotterdam), a non-specifikus derékfájdalom evidencia alapú terápiás protokolljainak rendszeres kutatója, a témában az egyik leggyakrabban publikáló és idézett szakember. Büszkén hirdetjük hazai kollégáink és neves szakembereink előadásait, és köszönjük, hogy elfogadták meghívásunkat!
Pécsett nyáron egy igazi mediterrán város hangulatából kaphat ízelítőt minden ide látogató. Kellemes esti programmal is várjuk az érdeklődőket.

Bővebb információ és jelentkezés: https://www.etk.pte.hu/tematikusnap/index.htmlII. Fizioterápiás Nap

2024. május 21. kedd