Hírek

KK hírek - 2015. február 6, péntek

Pályázati kiírás a megújult 400 ágyas klinikai tömb elnevezésére

Tisztelt Egyetemi Polgárok!

Időszerűvé vált, hogy az Ifjúság úti, megújult 400 ágyas klinikai tömb új épületére és infrastruktúrájára jellemző, valamint az ott folyó magas szintű gyógyító és oktató munkához méltó nevet kapjon. Ezért a Klinikai Központ vezetősége – az első, eredménytelennek nyilvánított pályáztatás után - újra névpályázatot hirdet a nagypályázat keretein belül kialakított új épületkomplexum elnevezésére, a következő feltételekkel:

A pályázatokat 2015. február 16. és 2015. március 6. között lehet benyújtani személyesen munkaidőben a Klinikai Központ Főigazgatói Hivatalában (Pécs, Rákóczi u. 2. „G” épület 219. iroda), vagy beküldeni elektronikusan a kk.foigazgatoi.hivatal@pte.hu e-mail címre.
A pályázat egy fordulós. Pályázatot benyújtani március 6-án 12.00 óráig lehet. A névadó pályázat eredménye 2015. március 27-én kerül kihirdetésre. A pályázat nyelve magyar. A pályázatban a klinikai épületkomplexumnak kettő, egymástól eltérő névajánlatot kell adni és a javaslatot egyenként legalább 1000, legfeljebb 3200 karakterben kell indokolni. Az elnevezésre vonatkozó javaslatnak kapcsolódnia kell a Pécsi Tudományegyetemhez, vagy annak jogelődjéhez, és közvetítenie kell a Pécsi Tudományegyetemen folyó magas szintű oktatási, kutatási és gyógyítási tevékenységet.

A pályázat nyertese 100.000,- (egyszázezer) forint díjazásban részesül

Jelen névadó pályázaton pályázhat a Pécsi Tudományegyetem bármely polgára (hallgatók, oktatók, munkatársak). 

A pályázat eredményéről a Klinikai Központ vezetőségének előterjesztése alapján a Rektori Vezetői Értekezlet dönt.

a Klinikai Központ vezetősége

Hírarchívum