Hírek

Egyéb hírek - 2022. május 30, hétfő

Színes lufik lepték el a pécsi gyermekonkológiát

Színes lufikkal tették barátságosabbá a pécsi gyermekonkológia mennyezetét gyermeknap alkalmából - írja Facebook-oldalán az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány.

"Immár hagyomány, hogy gyermeknapkor a pécsi gyermekonkológia mennyezetét ellepik a színes lufik. Ennek pedig nem csak a gyerekek, de a felnőttek is minden évben nagyon örülnek, nem különben a helyben készült vattacukornak, vagy a többi meglepetésnek, amivel részükre készülünk" - olvasható a posztban, ahol fotókat is mutattak a kedves akcióról.

Mint írják a hétvégén ellátogatott a pécsi gyermekonkológiára Lakatos Norbi, a Vaklufis is, aki a gyerekek és felnőttek kérésére hajtogatta a lufikat katica, teknős, szitakötő vagy más formára. 

"Köszönjük neki és édesanyjának, hogy ismét eljöttek hozzánk, illetve hogy biztosították számunkra a héliumot is a léggömbök felfújásához. Köszönjük a Lufisziget -nek is, hogy a mai naphoz megajándékoztak bennünket 200 db színes lufival és ezzel támogatták munkánkat" - zárul a poszt.

Fotó:

Facebook/Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány

Hírarchívum