Hírek

KK hírek - 2021. április 21, szerda

Meghívó a Magyar Cochrane Tagozat továbbképző kurzusára

Tisztelettel meghívjuk az érdeklődőket következő továbbképző kurzusunkra, amelyet a járványügyi helyzetre való tekintettel online formában szervezünk "Bizonyítékokon alapuló orvoslás a COVID-19 pandémia idején" címmel 2021. május 28-29-én.

 

A Cochrane és ezzel együtt tagozatunk legfőbb törekvése, hogy az egészségügyi döntések minden egyes beteg esetében a legjobb, legmagasabb szintű információkon alapuljanak. Ennek a célnak a megvalósulását az orvostudomány különböző területein lefolytatott kutatások eredményeinek szisztematikus összegzésével, valamint minél szélesebb körben való elfogulatlan ismertetésével kívánjuk támogatni. Ennek a tevékenységnek képezik részét továbbképző kurzusaink.

 

Idén is szeretnénk a magyar orvosképző helyek mellett, orvosi szakmai körökön túl a gyógyszerész szakma képviselőit is a lehető legszélesebb körben bevonni.

 

A képzés akkreditációja belgyógyász, csecsemő- és gyermekgyógyász, háziorvos és infektológus szakorvosok, valamint kórházi klinikai szakgyógyszerészek számára folyamatban van.

A kurzus PhD hallgatók számára is nyitott.

 

A kurzuson való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. A kurzus programja és jelentkezési lapja tagozatunk weboldalán, a Kurzusaink és továbbképzéseink menüpontban elérhető: https://cochrane.hu.

 

A kitöltött jelentkezési lapokat a cochrane@pte.hu e-mail címre várjuk.

Jelentkezési határidő: 2021. május 21.

 

A kurzusig látogassanak el Facebook oldalunkra, ahol Cochrane szisztematikus review-k összefoglalóinak fordításait, illetve munkánkkal kapcsolatos aktualitásokat osztunk meg: https://www.facebook.com/cochranehungary

 

Hírarchívum