Hírek

KK hírek - 2017. szeptember 18, hétfő

Konferencia felhívás

Doktoranduszok a klinikai kutatásokban

A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata idén első alkalommal rendezi meg „Doktoranduszok a klinikai kutatásokban” elnevezésű tudományos konferenciát. A rendezvény lehetőséget kíván biztosítani a fiatal kutatók, elsősorban doktoranduszok és doktorjelöltek számára tudományos eredményeik prezentálására. Emellett kiemelt célunk a felsőoktatás és az egészségügy hazai összefonódása aktuális kérdéseinek, valamint a klinikai központok sajátos szerepének körüljárása egy, az ágazati vezetők részvételével zajló szakmai kerekasztal során.

A konferencia fővédnöke: Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár (EMMI)

A konferencia védnökei: Prof. Dr. Miseta Attila dékán (PTE ÁOK), Prof. Dr. Betlehem József dékán (PTE ETK), Prof. Dr. Perjési Pál dékán (PTE GyTK), Dr. Sebestyén Andor elnök (PTE KK)

A konferencia tervezett időpontja: 2017. október 28. (szombat)

A konferencia helyszíne: Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpont (Pécs, Ifjúság útja 20.) Rendezvényünkre az orvosi- és egészségtudományi területekről várjuk doktoranduszok, doktorjelöltek jelentkezését. A kutatási eredmények bemutatására tudományos előadás keretében, vagy hagyományos poszter formájában nyílik lehetőség.

A konferencia munkanyelve magyar.

Regisztrációs díj: 5.000 Ft A részvételi díj tartalmazza a konferencia valamennyi szekciójának szabad látogatását, kutatási eredmények prezentálását, az ISBN számmal ellátott absztraktkötetben való megjelenést, a kávészünetben felkínált frissítők fogyasztását, valamint a konferencia záró vacsoráján történő részvételt.

A regisztráció határideje: 2017. szeptember 30.

Regisztráljon itt!

Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon bizalommal kollégáinkhoz az info@phdpecs.hu e-mail címen!

 

Hírarchívum