Hírek

Pályázati hírek - 2016. június 15, szerda

Új Nemzeti Kiválóság Program

Az Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP) Magyarország Kormánya által a nemzeti felsőoktatási kiválóság támogatására alapított ösztöndíjprogram.

Az ÚNKP célja, hogy támogassa a hazai kutatói és alkotóművészi utánpótlást, a tudományos és művészeti pályán való elindulást majd pályán tartást, valamint a fiatal kiválóságok támogatásával segítse a nemzetközi szinten is kiváló, tapasztalt kutatók és alkotók munkáját.

Az intézményi ÚNKP támogatási keret két részből áll: az alap- és mester- (osztatlan) képzésben részt vevő hallgatók kutatói ösztöndíjának finanszírozására tervezett ÚNKP támogatási keretből, valamint a doktori képzésben részt vevő doktoranduszok, doktorjelöltek és a 40 év alatti oktatók, kutatók (posztdoktorok) kutatói ösztöndíjának finanszírozását szolgáló ÚNKP támogatási keretből.

 A pályázatok fogadása: 2016. június 10. – június 27. között.

A pályázatokat a kiírásnak megfelelően egy nyomtatott eredeti példányban és egy nem újraírható CD-n vagy DVD-n kell eljuttatni a 7622 Pécs, Vasvári u. 4. OIG Tehetséggondozási Irodának címezve elsőbbségi tértivevényes levélben.
BA és MA pályázók esetén a PTE rektora, Bódis József nevét, doktoranduszok, doktorjelöltek és posztdoktorok esetén a PTE EDB elnöke, Bélyácz Iván nevét tüntessék fel a borítékon.

Információkérés:

Dr. Gönczi Andrea
gonczi.andrea@pte.hu
06 72 501 500/12248

Barna Adrianna
barna.adrianna@pte.hu
06 72 501 500/12767

Nagy Eszter
nagy.eszter2@pte.hu
06 72 501 500/12750

A pályázathoz kapcsolódó összes információ és dokumentáció letölthető a Kormány honlapjáról, az "Új Nemzeti Kiválóság Program” kifejezésre keresve.

 

 

Hírarchívum