Hírek

Egyéb hírek - 2022. június 2, csütörtök

Ünnepi szenátusi ülés: orvoskari és klinikai dolgozók is részesültek rektori dicséretben

Pedagógusnapi és díszoklevél-átadó ünnepi szenátusi ülés zajlott a május 28-án a Pécsi Tudományegyetemen, ahol egyes dolgozói kiváló munkáját értékelte és köszönte meg az egyetem, valamint az intézményben és jogelődjeiben 50, 60, 65 és 70 éve oklevelet szerzetteket is köszöntötték.

"Ahhoz, hogy valaki jó pedagógus legyen, kell tehetség, tanulás, jó kommunikációs skill és elkötelezettség. Azt gondolom, hogy akik 50 vagy még több éve végetek nálunk, azok rendelkeznek ezekkel a jó tulajdonságokkal. Nagyon hálásak vagyunk, és egyszerre büszkék is, hiszen a PTE pedagógusképzési tradíciói folytatódnak a mai napig” - mondta el köszöntőjében dr. Miseta Attila rektor az UnivPecs.com  tudósítása szerint.

A Pécsi Tudományegyetem rektora a szervezeti egységek vezetőinek javaslatára magas színvonalú és lelkiismeretes munkájuk elismeréseképpen rektori dicséretben részesített számos munkatársat, akik oklevelet vehettek át.

Az Általános Orvostudományi Karról oklevélben részesült:

A PTE Klinikai Központ munkatársai közül az alábbiak kaptak rektori dicséretet:

Rektori dicséretben részesült továbbá a Gyógyszerésztudományi Karról Tóth Gabriella ügyvivő szakértő

„A díszoklevelet átvevőknek szeretettel gratulálunk és jó egészséget kívánunk! Az egyetemi kitüntetést átvevő kollégáinknak pedig kívánjuk, hogy munkájukkal tovább öregbítsék a Pécsi Tudományegyetem hírnevét!” - zárta az eseményt dr. Miseta Attila rektor.

Az ünnepi ülést élőben közvetítették a YouTube-on, az adás ide kattintva nézhető vissza.

Forrás, fotó:

UnivPécs.com

Hírarchívum