Hírek

KK hírek - 2020. október 12, hétfő

Meghívó a Magyar Cochrane Tagozat továbbképző kurzusára

Tisztelettel meghívjuk az érdeklődőket következő továbbképző kurzusunkra, amelyet a járványügyi helyzetre való tekintettel távoktatási formában szervezünk "Orvosok és gyógyszerészek együttműködése a bizonyítékokon alapuló egészségügyi ellátásban 2020-ban" címmel 2020. november 27-28-án.

A Cochrane és ezzel együtt Tagozatunk legfőbb törekvése, hogy az egészségügyi döntések minden egyes beteg esetében a legjobb, legmagasabb szintű információkon alapuljanak.

Ennek a célnak a megvalósulását az orvostudomány különböző területein lefolytatott kutatások eredményeinek szisztematikus összegzésével, valamint minél szélesebb körben való elfogulatlan ismertetésével kívánjuk támogatni. Ennek a tevékenységnek képezik részét továbbképző kurzusaink.

Idén szeretnénk a magyar orvosképző helyek mellett, orvosi szakmai körökön túl a gyógyszerész szakma képviselőit is a lehető legszélesebb körben bevonni.

A képzés az OFTEX és GYOFTEX rendszerében akkreditált kurzusként fut.
OFTEX: PTE ÁOK/2020.II/00228 kódszámon érhető el
GYOFTEX: PTE ÁOK/2020.II/00022 kódszámon érhető el

A kurzus pontértéke:
- Belgyógyász szakorvosok, csecsemő- és gyermekorvos szakorvosok, háziorvos szakorvosok, tüdőgyógyász szakorvosok és kórházi klinikai szakgyógyszerészek számára 22 szakma szerinti tanfolyamon megszerzett pont.
- Más szakvizsgával rendelkező szakorvosok számára 22 szabadon választható tanfolyami pont.

A kurzuson való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A kurzus programja és jelentkezési lapja Tagozatunk weboldalán elérhető:

https://hungary.cochrane.org/hu.

A kitöltött jelentkezési lapokat a cochrane@pte.hu e-mail címre várjuk.

A kurzus PhD hallgatók számára is nyitott.

Hírarchívum