Hírek

KK hírek - 2020. augusztus 31, hétfő

Egészséges Baranyáért Díjat kapott a PTE Klinikai Központjának "COVID" szakmai csapata

Idén rendhagyó időpontban ünnepelték a Megyenapot - Elismeréseket adtak át

A Klinikai Központ munkatársai nevében a képen látható kollégák vették át a díjat.

Balról: Schleierné Rónaszéki Julianna a Koronavírus Ellátó Központ ápolás-szakmai vezetőhelyettese; Dr. Csontos Csaba a Koronavírus Ellátó Központ vezetője; Dr. Sebestyén Andor a Klinikai Központ elnöke; dr. Őri László a Baranya Megyei Közgyűlés elnöke; Dr. Kanizsai Péter a Sürgősségi Orvostani Tanszék, Sürgősségi Betegellátó Osztály vezetóje; dr. Partos János a Baranya Megyei Közgyűlés megyei jegyzője; Dunai Péter a Baranya Megyei Közgyűlés elnökhelyettese; Dr. Péterfi Zoltán a Koronavírus Ellátó Központ Fertőző Részleg vezetője; Dr. Kiss Tamás a Koronavírus Ellátó Központ Intenzív Terápiás Részleg vezetője; Dr. Bóna Ernő a Koronavírus Ellátó Központ Sürgősségi Betegfogadóhely vezetője.

Egészséges Baranyáért Díj került oda ítélésre a PTE Klinikai Központ COVID csapata részére. 

A szakmai együttműködés, a közösségi összefogás, és a személyi helytállás nagyszerű példáját valósította meg a PTE Klinikai Központ COVID-csapata.

A pandémia elleni védekezés során hatékonyan és gyorsan reagáltak a klinikai egységek a vészhelyzetre, sikeresen koordinálták a szakmai követelményeknek megfelelő intézkedéseket és elismerést érdemlően vállalták az egyéni kockázatokat is.

Forrás és teljes cikk: 

Hírarchívum