Hírek

KK hivatalos közlemények - 2020. június 18, csütörtök

Látogatási tilalom a Klinikai Központban

a Klinikai Központ vonatkozásában az általános látogatási tilalom továbbra is érvényben van...

Tisztelt Betegeink és Látogatók!

A Klinikai Központ számára kiemelten fontos a betegek, valamint a munkatársak fokozott védelmének biztosítása, a fertőzésveszély lehetőségének minimalizálása a vonatkozó előírások betartásával.

A Pécsi Tudományegyetem jelenleg is az igazolt koronavírus (2019-nCoV) okozta fertőzéssel érintett, a területi ellátási kötelezettségébe tartozó települések lakosainak vizsgálatára és az igazolt betegek ellátására, valamint a teljeskörű gyermekinfektológiai ellátásra kijelölt intézmény.

Az egészségügyi intézményekben fennáll a fertőzés behurcolásának veszélye, mely az egészségügyi ellátókapacitás tervezett biztonságos növelését, a betegek és a munkatársak biztonságát veszélyeztetheti.

A betegek és az ellátás biztonságának garantálása érdekében a Klinikai Központ vonatkozásában az általános látogatási tilalom továbbra is érvényben van, mely alól kivételt jelentenek az alábbi esetek:

Ezen esetekben is kérjük a látogatókat, hogy a fertőzés veszélyének csökkentése érdekében előírt szabályokat tartsák be. A látogatás során maszk viselése kötelező!

Az általános látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Kérjük a betegek és hozzátartozóik türelmét és megértését.

 

Pécsi Tudományegyetem

Klinikai Központ

Hírarchívum