Testnevelés- és Mozgásközpont

Szolgáltatás

Szolgáltatásaink:

 

A Kormány által kihirdetett Vészhelyzet idején történő foglalásokra vonatkozó szabályok, visszavonásig:

 

" A PTE veszélyhelyzeti intézménylátogatási rendjéről szóló 20/2020. számú rektori és kancellári együttes utasítás 13.§. (2) bekezdése alapján a sportról szóló törvény szerint versenyszerűen sportolók számára tartott edzések, vagy sportrendezvények a vonatkozó 484/2020. (XI.10.) Kormány rendelethez kapcsolódó megtartásához a PTE területén az alábbiak szükségesek:

         

-          a sportrendezvény megtartására vonatkozó szervezeti egységgel kötött bérleti szerződés vagy egyéb, más használati megállapodás

-          az MSZI Igazgatója által kiadott egyedi engedély." 

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a sportlétesítményeinkben átmenetileg nem tudunk szabadidős tevékenységekhez helyszínt biztosítani, a hatályban lévő koronavírussal kapcsolatos utasítás alapján.

Let us inform you that sport facilities cannot be rented indefinitely due to the current regulations regarding Covid-19 pandemic.

 

A sportlétesítmények elérhetősége a létesítmény órarend menüpontban tekinthetők meg:

A SPORTCSARNOK foglalási igényeit a pote.sportcsarnok@gmail.com email címre szükséges megküldeni, melyet kollégáink válaszlevélben erősítenek meg.

A FALLABDATEREM foglalási igényeit a pote.fallabda@gmail.com email címre szükséges megküldeni, legalább egy héttel a lefoglalni kívánt időpont elpőtt, melyet kollégáink válaszlevélben erősítenek meg.

A fallabdaterem csak hétköznapi időpontokra foglalható, hétvégén nincs lehetőség rá.