Neurológiai Klinika

Elérhetőségek

Klinikaigazgató: Prof. Dr. Janszky József, egyetemi tanár
Cím: H-7623 Pécs, Rét u. 2.
Levelezési cím: H-7623 Pécs, Rét u. 2.
Telefon: 72/535-900
Fax: 72/535-911
E-mail:

Honlap: http://aok.pte.hu

Tisztelt Betegeink!

Mint Önök is értesültek róla, a koronavírus járvány terjedésének megelőzése érdekében a nem sürgős neurológiai ambuláns és fekvő betegellátást halasztani kényszerültünk.  A folyamatos és biztonságos betegellátás érdekében az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:

  • A korábban kiadott szakorvosi javaslatok érvényessége automatikusan meghosszabbodik a vészhelyzet idejére, így Önnek e tekintetben semmi teendője nincs és a háziorvosa továbbra is jogosult a megszokott gyógyszerek felírására.
  • A kizárólag neurológus szakorvos által felírt gyógyszerek esetében lehetőségünk van távkonzultációban, személyes megjelenés nélkül, elektronikus receptet kiállítani. Ezen igényét munkanapokon 8-15 óra között 72/535-940-es telefonszámon jelezhetik. Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy kizárólag olyan recepteket tudunk kiállítani, amit korábbi neurológiai vizsgálat során kollégánk már javasolt és Önnek, azaz távkonzultációban új gyógyszert beállítani nem tudunk.
  • Neurológiai betegségével kapcsolatban neurológus szakorvos biztosításával telefonos konzultációs lehetőséget biztosítunk minden munkanap 10-12 óra között a 72/535-940-es telefonszámon.
  • Amennyiben állapotromlást, végtagbénulást, beszédzavart vagy kettőslátást észlel, továbbra is a PTE KK Sürgősségi Tanszéken (Pécs Ifjúság útja 13) jelentkezzen, ahol állandó neurológiai szakorvosi konzílium biztosított.

Megértésüket köszönve,

PTE KK Neurológiai Klinika vezetése

 

A koronavírussal, Sclerosis multiplexel, Epilepsziával, Parkinsonnal, Myastheniaval kapcsolatban lásd a Koronavírus betegtájékoztatók menüpontban lévő információkat.

 

Elérhetőségünk: 72/535-940