Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinika

Elérhetőségek

klinikaigazgató: Prof. Dr. Gyulai Rolland, PhD, DSc, tanszékvezető egyetemi tanár
Cím: 7632 Pécs, Akác utca 1.
Levelezési cím: 7632 Pécs, Akác utca 1.
Telefon: 72/536-800

TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Betegeink!

FELHÍVJUK A FIGYELMÜKET:

A PTE KK Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinika FEKVŐBETEG osztálya 2020. november 04-től a II-es Belgyógyászati Klinikán működik korlátozott ágyszámmal. A II-es Belgyógyászati Klinika nővérpultjának telefonszáma 72/536-057.

KÉRJÜK, hogy a régi-Akác utcai nővérpult számot (536-874) NE HÍVJÁK!

A JÁRÓBETEG szakrendelésen - Akác utca 1, Honvéd Kórház - a biológiai, és immun terápiára érkező betegeinket, valamint azokat a sürgős, halaszthatatlan beavatkozásokat látjuk el, amelyek maradandó egészség károsodást okoznának.

Az ÜGYELETI ellátást a PTE 400 ágyas Klinika Sürgősségi Betegellátó Osztályán végzik - SBO Ifjúság u. 13. Kérjük, hogy sürgős esetben oda menjenek!

A PTE KK Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinika elérhetősége +36/72/536-870 számon, 12:30 és 14:30 között!

Teledermatológiai e-mail címünk újra él borklinika.med@pte.hu .

Az Akác utcai telephelyre a belépés 2020. november 04-től korlátozott, csak azok a betegek jöhetnek be, akik előzetessen a kezelőorvossal erről egyeztettek.

Maszk használata továbbra is kötelező.

Betegellátás előtt a következő eljáráson kell átesnie, hőmérséklet mérés, kézfertőtlenítés, járványügyi nyilatkozat, védőmaszk ellenőrzése.

Prof. Dr. Gyulai Rolland

Klinikaigazgató PTE KK Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinika

Közzétéve: 2020.11.03.

 

Recepció, Beteginfó:  +36-72-536870

 

Igazgatói üdvözlet

Üdvözöljük a Pécsi Tudományegyetem Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinika megújult honlapján! 

Klinikánk a Dél-Dunántúl első számú bőrgyógyászati központjaként a bőrbetegségek valamennyi típusának kezelésével foglalkozik. Általános és speciális járóbeteg rendeléseink és 30 ágyas fekvőbeteg részlegünk a Magyarországon elérhető teljes ellátási lehetőségeket biztosítja a betegek számára. A Klinika munkatársai a betegellátó tevékenység mellett a Pécsi Tudományegyetem oktatóiként mind az orvostanhallgatók mind a bőrgyógyász szakorvosok képzésében is fontos szerepet töltenek be. A klinika alapvető feladatának tekinti a bőr működésének és a bőrbetegségek kialakulásának kutatását, mert valljuk, hogy színvonalas betegellátás és oktatás csak megfelelő kutatói alapokon működhet.

Prof. Dr. Gyulai Rolland, PhD
klinika igazgató

2013.12.09. Interjú Prof. Dr. Gyulai Rolland, PhD Klinika igazgatóval: Új telephelyre költözött a Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinika

Bemutatkozó kisfilmünk

2017.06.25. Interjú Prof. Dr. Gyulai Rolland, PhD klinika igazgatóval

Uv és a bőrrák