Klinikai Központ - Koronavírus információk

Hírek

CSOMAGOK ÁTADÁSÁNAK SZABÁLYAI

2021. június 9, szerda

CSOMAGOK ÁTADÁSÁNAK SZABÁLYAI

a Koronavírus Ellátó Központban fekvő betegek számára

 

A Koronavírus Ellátó Központ fertőző környezetnek minősül, teljes látogatási tilalom van érvényben. Erre tekintettel az alábbi szabályok érvényesek, ha a beteg hozzátartozója csomagot szeretne beadni a betegnek.

Csomag leadási idő mindennap 10.00-12.00 és 16.00-18.00 óra között történik, a Klinikai Központ  volt „Megyei Kórház” „A” épületében lévő (Pécs, Rákóczi út. 2, bejárat a Garay utca felől) Portaszolgálatnál. 

A csomagot fel kell címkézni. A címkén fel kell tüntetni a beteg nevét, születési évszámát és azt, hogy KEK (Koronavírus Ellátó Központ), valamint az osztályt, ahol a beteg fekszik.

A kommunikációhoz szükséges eszközök (pl. laptop, mobiltelefon) bemutatást követően, tételesen kerülnek átvételre, csak az így átvett eszközökért tudunk felelősséget vállalni. Kérjük, hogy egyéb nagyobb értéket tartalmazó csomagot, pénzt ne küldjenek! Értékmegőrzésre a Központban nincs lehetőség.

A csomagok átvétele elhúzódhat, az esetleges sorban állás miatt megértésüket és türelmüket kérjük.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a fertőzésveszélyre tekintettel a Koronavírus Ellátó Központból csomagot beteg nem küldhet ki, azt a beteg csak távozáskor hozhatja ki magával.

Együttműködésüket köszönjük!

 

                                                                                           PTE Klinikai Központ